Epicurious

Epicurious 2.1.1

Handige receptengids voor je iPad

VOOR

  • Groot aantal keukens
  • Ook cocktails & dranksuggesties
  • Gemakkelijk lijstjes maken

TEGEN

  • Geen internationale meeteenheden

Excellent
9

Epicurious is een uitgebreid receptenboek voor je iPad. De applicatie bevat meer dan 28.000 recepten uit een groot aantal internationale keukens. De gratis software koppelt je niet alleen aan een online receptendatabase maar toont tevens de waardering van gebruikers voor de vermelde recepten.

In de immense maaltijdendatabase verdwaal je gemakkelijk. Daarom heeft Epicurious een flink aantal categorieën voor je klaarstaan, waaronder School Lunches, Kid-Friendly Mains (kindvriendelijke hoofdgerechten) en gezonde ontbijtjes. Ook bestaat de mogelijkheid om boodschappenlijstjes aan te maken, net als met iPhone-topper Appie. Voeg eenvoudigweg je recept toe aan de boodschappenlijst en de ingrediënten verschijnen in je lijstje.

Epicurious gaat verder dan alleen maaltijden. Schakel bijvoorbeeld eens tussen Food en Drink en je stuit op een nieuwe database met cocktails en gelegenheidsdrankjes. Ook deze database is uitgebreid en volledig door te pluizen op onderwerp of interesse.

Epicurious is een enorme database met duizenden recepten. Vooral de specifieke categorieën zijn handig en het exporteren van ingrediënten uit een recept naar je boodschappenlijst is kinderlijk eenvoudig. Ondanks het feit dat alle recepten zijn geschreven met Engelstalige maten, heb je dankzij Epicurious een zeer behoorlijke koksmaat bij de hand.

Epicurious

Download

Epicurious 2.1.1

Beoordelingen about Epicurious